Over ons

Clientvertrouwenspersoon

Graag stel ik mij aan u voor.

Ik ben Ellen Pot-Hodzelmans, woon samen met mijn man en onze 3 zoontjes in Susteren. In mijn vrije tijd ben ik vooral veel in de weer met de kinderen en als ik tijd over heb besteed ik graag tijd aan mijn hobby, schilderen. Naast het gezinsleven ben ik eigenaresse van LeukerOud!, waarbij ik begeleiding en gezelschap bied aan ouderen. Samen met de cliënt onderneem ik activiteiten en bied ik begeleiding, gewoon thuis in de eigen vertrouwde omgeving of ik ga er samen met de cliënt opuit. Ik ben dan ook gewend een luisterend oor te bieden en doe dit met veel plezier.

Sinds 2017 ben ik vertrouwenspersoon voor PZL. Voor u uiteraard bekend, aangezien u momenteel zorg, dagbesteding of begeleiding van deze organisatie ontvangt. PZL heeft een open karakter, waar u als cliënt te allen tijde met vragen en problemen terecht kunt. Uw welzijn staat voorop en daarom is het belangrijk te weten dat problemen altijd bespreekbaar zijn. Toch kunnen er situaties zijn, waarbij u zich wellicht liever wendt tot een onafhankelijke tussenpersoon: een vertrouwenspersoon.

Indien een dergelijke situatie zich voordoet kunt u mij bellen en maken we een afspraak om de situatie te bespreken. Wellicht overbodig om te zeggen, maar uiteraard wordt al dat besproken wordt vertrouwelijk behandeld. Samen kijken we dan naar een goede en gepaste oplossing.

Hartelijke groet,
Ellen Pot-Hodzelmans

M: 06-55888829
E: ellen@leukeroud.nl