Woonzorgcomplex De Gendarmerie

Nieuwe zorgappartementen in hartje Echt

PZL heeft in het centrum van Echt een tiental luxe zorgappartementen gerealiseerd. Betreffende locatie is met name gereserveerd voor echtparen waarvan een van de partners een indicatie voor verpleeghuiszorg heeft of op korte termijn krijgt.
In Nederland is het helaas regel dat de echtelieden in een dergelijk geval uit elkaar worden gehaald. Ben je vijftig jaar getrouwd, moet je apart gaan leven… Wij bij PZL vinden dat onverteerbaar. Ons motto is om mensen juist bij elkaar te laten. Verpleeghuiszorg in de thuissituatie draagt onder meer bij aan een betere genezing. Derhalve de nieuwe zorglocatie. De appartementen zijn met een oppervlakte van circa 75 vierkante meter ruim van opzet. Overigens zijn de appartementen niet uitsluitend bestemd voor echtparen. Alleenstaanden met een zorgvraag kunnen eveneens een aanvraag indienen voor een van de appartementen.

Contact?

Klik op de link om huisvesting bij De Gendarmerie aan te vragen. Roger Bekkers, binnen PZL verantwoordelijk voor alle zaken die met huisvesting te maken hebben, neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Vanzelfsprekend kunt u ook telefonisch contact opnemen of mailen.