Zorgappartementen De Kompenie

Wonen, zorg en welzijn onder één dak

Aan de Marialaan 15 in Susteren, in een fraai monumentaal pand, is De Kompenie gevestigd. In De Kompenie zijn zeven zorgappartementen gesitueerd. Mensen die niet langer thuis kunnen blijven wonen en een indicatie voor thuiszorg hebben of een zorgzwaartepakket voor het wonen binnen een zorginstelling, kunnen bij De Kompenie terecht voor het huren van een van de zorgappartementen.

Er is ruimte voor zowel alleenstaanden als echtparen. Binnen dit concept van wonen, zorg en welzijn staat de wens van de cliënt vanzelfsprekend centraal. Iedere bewoner heeft een eigen appartement met slaapkamer, badkamer, woonkamer en keuken. Ook prettig om te weten: bewoners hebben recht op huurtoeslag. Binnen het pand is een lift aanwezig.

Op betreffende locatie wordt bovendien een dagbestedingsprogramma aangeboden (zie elders op deze website), wijkgerichte zorg op aanvraag, maaltijdservice tafeltje-dek-je en meer. PZL zorgt er dagelijks voor dat alle bewoners de zorg krijgen die ze nodig hebben.

De Kompenie

Primaire zaken zitten bij ons standaard in het basispakket, zoals het hoort.

Contact?

Klik op de link om huisvesting in een zorgappartement in De Kompenie aan te vragen. Roger Bekkers, binnen PZL verantwoordelijk voor alle zaken die met huisvesting te maken hebben, neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Vanzelfsprekend kunt u ook telefonisch contact opnemen of mailen.